Tuesday, 6 March 2012

MRU, tot pentru idioţi


Cică a zis ieri la TVR-ul de casă Ungureanu că nu se trage pe ___ să-i schimbe pe Blejnar şi pe Duţă "dacă nu există performanţă". Asta tooooot ca prietenii noştri idioţi care ne vizitează pe-aici să vadă dacă l-am mai atacat pe speranţa lor, MRU, şi eventual să fugă repede-repede undeva printr-o reţea de socializare să-i spele păcatele militând pentru valenţele răbdării şi ale timpului în general, să aibă un citat VITEJESC la îndemână. Că de-aia-s idioţi, să se prostească singuri, dacă li se pare că va fi cândva avantajos.

Deci boilor, Oana Stancu a demonstrat simplu de... pfffffff, habar n-am câte luni, că Blejnar şi-a luat o casă la un sfert din preţul pieţei, şi aşa fiind vorba de o sumă mare, pe care n-o avea în conturi domnucu’ Blejnar, dar cu toate astea după ce a achitat-o I-AU MAI ŞI RĂMAS BANI! Nu mă mai leg de ceea ce ştim cu toţii, că Blejnar e pus in vârf de ANAF spre organizarea jafului instituţionalizat, nu mă mai leg de faptul că Blejnar nu-i acolo de ieri şi evaziunea e la cotele la care e. V-am dat un exemplu PE ACTE! Ce alt motiv îi mai trebuie viteazului vostru MRU?

Apoi e cazul Duţă. Completat de retardatul Ritli! Despre Duţă presa a tocat subiectul CNAS până la exasperare zilele astea, ştie toată lumea de tunul dat cu soft-u’ lu’ peşte, plus toaaaaaate tunurile care se dau de-atâta amar de vreme prin CNAS, plus faptul că instituţia aia funcţionează ILEGAL, fără consiliu director sau cum s-o numi, ca atare cu decizii la fel de ilegale luate doar de Duţă, cu concluzia clară a Curţii de Conturi că din CNAS s-au evaporat bani. Sâmbătă Oana Stancu ne-a demonstrat că Ritli a fost numit toooot în afara legii, pentru că înainte de numire se afla în incompatibilitate, ca director de spital care avea contracte cu un furnizor de medicamente care mai departe avea contracte cu numitul spital condus de Ritli. Asta îi ia dreptul de a fi numit în funcţii publice timp de doi ani! Care va să zică Ritli făcea business murdar fix pe spatele bolnavilor oncologici! Deci băăăăi, boilor care sunteţi voi boi, ce dovadă de performanţă mai vrea Ungureanu? Evident, el nu vrea nici o dovadă! Voi în schimb sunteţi incredibil de retardaţi. Unii la modul autoimpus. (Încă mai speraţi că-l demite pe Ritli şi vă numeşte pe voi? =)) În fond, ar putea s-o şi facă – merge şi permutarea curvelor. :))) )